KlusGilde Noord Holland

KlusGilde Noord Holland heeft bijna 25 jaar ervaring in het organiseren, begeleiden en uitvoeren van technische projecten en werkzaamheden op diverse gebieden. U kunt o.a. denken aan reparaties en onderhoud, interieur- & standbouw, sanitair en elektra maar ook in de meer industriŽle sfeer zijn wij geen onbekende. Zo zijn onder meer projecten binnen stadsverwarming, petrochemie, voedingsindustrie, huisaansluitingen woningbouw en (ondergrondse) leidingsystemen en hoogspanning de revue reeds gepasseerd.

Hoewel zelfstandig actief sinds 2001 is uw serviceverlener in de klusĖ en dienstensector zich pas sinds 2006 meer op de particuliere markt en kleine ondernemingen gaan richten. Hiernaast worden nog met regelmaat projecten binnen de industriŽle sector uitgevoerd. Vaardigheden dienen natuurlijk net zo goed onderhouden te worden als uw woning of technische installatie.

Door een zo groot mogelijke diversiteit aan opdrachten en klanten te behartigen willen wij ons meesterschap ten aanzien van improvisatie en flexibiliteit op het hoogste niveau houden. Bij KlusGilde Noord Holland kunt u zicht dan ook verzekeren van innovatieve, doordachte en duurzame oplossingen. Een nauwgezette en kritische instelling ten aanzien van werkwijze en resultaat is onderdeel van de lange termijn visie die u bij ons altijd kunt verwachten.

KlusGilde Noord Holland geeft graag 2 tot 5 jaar garantie en verstrekt aanbiedingen natuurlijk gratis en geheel vrijblijvend. Neem gerust contact met ons op voor nadere informatie.


Voor elk probleem een oplossing ...