Sinds 1995 heeft u ons terug kunnen vinden op diverse nieuwbouw en onderhoud projecten in diverse industriŽle sub-branches en binnen diverse toepassingen en functies. Zo zijn werkzaamheden als projectcoŲrdinator, uitvoerder, assistent-leiding inspecteur, sleutelaar en monteur op diverse projecten uitgevoerd. Een kleine greep uit de diverse projecten en werkzaamheden waaraan medewerking is verleend:


~ProjectcoŲrdinatie nieuwbouw voor de Piekgas installatie Alkmaar
~Nogat: uitbreiding Gasinstallatie Den Helder: werkvoorbereiding voor GTI
  Mechanical
~PersoneelcoŲrdinatie en materieelbeheer voor GTI Industrie
~Montage werkzaamheden voor Cindu Uithoorn
~CoŲrdinatie Stadsverwarming Purmerend voor A. Hak West
~Nuon Full Power (hoogspanning ondergronds): Uitvoerder civiel voor A. Hak
  Infranet
~Montage onderhoud- en storingen voor Cargill Soja via DB Group
~Werkvoorbereiding en assisteren leidinginspecties BP via Stork/DB

Wij zijn inzetbaar voor diverse projecten binnen of buiten de regio zoals deze bij de contactgegevens omschreven staat. Wanneer u gebruik maakt van de inzet van KlusGilde Noord Holland kunt u zich verzekeren van tijdelijke inzet met een kritische, proactieve en communicatieve instelling. Een lange termijn visie op het gebied van kwaliteit inzake bedrijfsresultaat en contacten zal een goede basis zijn voor een langdurige en vruchtbare samenwerking. Vanzelfsprekend is KlusGilde Noord Holland in bezit van VVA (Veiligheid voor aannemers) certificaat en de motivatie om uw project tot het gewenste resultaat af te handelen.
Indien u geÔnteresseerd bent in de tijdelijke inzet van KlusGilde Noord Holland is dit mogelijk op basis van directe inhuur of interim/detachering via DB Group.
Graag informeren wij u over de mogelijkheden.


Voor elk probleem een oplossing ...